Makreltatar med krydderurter
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Makrellen befries for ben og skind og plukkes i ret små stykker.
Blandes godt med de forskellige ingredienser inklusive de letpiskede æggeblommer.
Smages til, formes som tatar og serveres på ristet rugbrød eller med flutes, garneret smukt af salatblade.
|
|
Opskriften er vist 14728 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer musse - 2005-01-01 01:01:01 smager barec dejligt den er rigtig god til en forret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne