Laksetatar med dild og salat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken hakkes med en stor kniv.
Løg, dild og agurker, der alle skal være hakkede meget fint, røres i, og til sidst de letpiskede æggeblommer.
Tataren smages til med salt og peber og formes som små bøffer midt på fire tallerkner.
Salater – en eller flere slags – vendt i mild dressing lægges smukt omkring.
Lakserogn, skyllet og tilsmagt med salt og citronsaft anrettes oven på tataren, og der pyntes med dildkvist. Giv groft brød eller flutes til Tips: Som variation kan tataren steges hurtigt på en hed pande og serveres med en varm sauce til, eller koldt kryddersmør til. Den kunne meget passende garneres med friske spinatblade, der er sauteret hurtigt på panden i lidt olie. |
|
Opskriften er vist 32611 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer elmo - 2010-03-27 19:44:57 Lyder lækkert. Prøver den på gæster i morgen.Laksen er lagt på frost, for at udelukke bakterier. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne