Sprængt lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Saltlage:
Vand, salt og sukker koges sammen og afkøles. Lammekøllen lægges i saltlagen og trækker 2 døgn, helst i køleskab, vendes flere gange hvis saltlagen ikke dækker helt. Køllen tages op af saltlagen og koges i vand tilsat løg, gulerod, laurbærblade, timian og peberkorn. Koges ca. 1 1/2 time, under låg ved svag varme. Køllen kan serveres varm eller kold i tynde skiver. Grøntsager, f.eks. blomkål, ærter og gulerødder, og rørt smør smagt til med citron og dild eller mynte serveres til. |
|
Opskriften er vist 17985 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne