Chokoladeglaseret nødderand med vaniljeparfait
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Nødderanden:
Nødderne hakkes meget fint i blenderen. Røres sammen med letpiskede hvider og sukkeret og kommes i en form, f.eks. en randform, der er smurt godt og drysset med raps. Bages ved 150 grader i 45 minutter og vendes straks ud på rist til afkøling. Chokoladen smeltes i kasserolle over vandbad, og trækkes over kagen, som kan pyntes med halve valnødder. Vaniljeparfait: Sukker og en anelse vand koges til en jævn sirup. Æggeblommerne piskes let med vanillen. Siruppen tilsættes under konstant piskning, og det piskes videre over vandbad til det legerer let til en luftig creme. Fløden piskes til let skum, vendes i den afkølede creme, fyldes i form (helst metal) og fryses. Hindbærsauce: Bærrene pureres i blenderen og smages til med sukkersirup og framboise. |
|
Opskriften er vist 24848 gange,
og udskrevet 895 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne