Legeret krydderurtesuppe
Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter Indsendt : Red : |
|
|
Krydderurterne skylles, tørres og hakkes meget fint.
Hønsefond og 2 dl. af fløden varmes op i en gryde og smages til med salt, peber og revet muskatnød.
Æggeblommer piskes let i resten af fløden.
Vagtelæggene koges kort inden serveringen i 2-3 minutter, pilles og deles i halve.
Æggeblommer/fløde piskes i den varme, men ikke kogende suppe, den må nu ikke koge mere. Krydderurterne tilsættes, og suppen serveres i hede tallerkner med de halve æg og de sprøde brødterninger. |
|
Opskriften er vist 15723 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-11-17 12:02:25 Hvad er det for nogle æg der skal røres op med fløden ? anonym - 2015-03-15 17:58:12 Hvor mange æggeblommer ????? vita - 2011-01-09 14:48:14 det er meget rigtigt , der mangler angivelse af mængde på æggeblommer Nicolai - 2010-07-13 22:17:44 Jeg synes der mangler angivelse af æggeblommer til suppen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne