Legeret krydderurtesuppe

Legeret krydderurtesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 masser af friske krydderurter
estragon  kørvel skovsyre og purløg
 
6 dl.god hønsefond
3 dl.piskefløde
60 g.usaltet smør
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 friskkværnet peber
8 vagtelæg
2 skiverafskorpet sandwichbrød, skåret i tern og ristede sprøde i smør
 
Opskrift:
Krydderurterne skylles, tørres og hakkes meget fint. Hønsefond og 2 dl. af fløden varmes op i en gryde og smages til med salt, peber og revet muskatnød. Æggeblommer piskes let i resten af fløden. Vagtelæggene koges kort inden serveringen i 2-3 minutter, pilles og deles i halve.

Æggeblommer/fløde piskes i den varme, men ikke kogende suppe, den må nu ikke koge mere. Krydderurterne tilsættes, og suppen serveres i hede tallerkner med de halve æg og de sprøde brødterninger.





karakterer:
Opskriften er vist 15723 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-17 12:02:25
Hvad er det for nogle æg der skal røres op med fløden ?

  -   2015-03-15 17:58:12
Hvor mange æggeblommer ?????

  -   2011-01-09 14:48:14
det er meget rigtigt , der mangler angivelse af mængde på æggeblommer

  -   2010-07-13 22:17:44
Jeg synes der mangler angivelse af æggeblommer til suppen.