Hasselnøddepandekager med portvinssauce
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Æg og mel piskes sammen, og det smeltede smør piskes heri.
Yoghurt, hasselnøddeflager og sukker tilsættes.
Til sidst piskes så meget mælk eller fløde i, at pandekagedejen har den rette flydende konsistens.
Pandekagerne bages på sædvanligvis på en pande i smør. Portvinen koges ind til 1/3 og sirup tilsættes. Saucen kan eventuelt jævnes med en anelse maizena udrørt i koldt vand. Saucen serveres varm til de varme pandekager. |
|
Opskriften er vist 12319 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-03-10 16:48:10 mangler opskrift på målene til portvinsaucen !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne