Marineret laks med frossen gazapcho

Marineret laks med frossen gazapcho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tynde skiver fersk laks
 citron- eller limesaft
 
 Gazapcho:
½ rød peberfrugt
3 flåede tomater
1 lille fed hvidløg
2 spsk.hvidvinseddike
0.125 agurk
0.5 tsk.salt
1-2 dråbertabasco
1 spsk.glucose
 
Opskrift:
Til den frosne gazapcho kommes alle ingredienserne undtagen glukose i en blender og pureres. Glukosen smeltes over svag varme og røres i. Blandingen stilles i fryseren i ca 4 timer.

Laksen fordeles på 4 tallerkner og dryppes med citron- eller limesaft ½ time inden serveringen og stilles køligt. Gazapchoen tages ud af fryseren 20 minutter inden serveringen. Laksen anrettes med gazpachoen kuglet op på tallerknerne. Retten kan også garneres med lidt tomat, peberfrugt og agurk i tern, marineret med hvidløg, olie og citronsaft





karakterer:
Opskriften er vist 8437 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu