Marineret laks med frossen gazapcho
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Til den frosne gazapcho kommes alle ingredienserne undtagen glukose i en blender og pureres.
Glukosen smeltes over svag varme og røres i.
Blandingen stilles i fryseren i ca 4 timer.
Laksen fordeles på 4 tallerkner og dryppes med citron- eller limesaft ½ time inden serveringen og stilles køligt. Gazapchoen tages ud af fryseren 20 minutter inden serveringen. Laksen anrettes med gazpachoen kuglet op på tallerknerne. Retten kan også garneres med lidt tomat, peberfrugt og agurk i tern, marineret med hvidløg, olie og citronsaft |
|
Opskriften er vist 8437 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne