Amagergryde med hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hamburgerryg eller skinke skæres i små firkanter. Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter. Ærterne bælges.
Skinke, gulerødder og kartofler sættes over med vandet. Koges knapt møre, hvorefter ærterne kommes i. Margarine og mel røres sammen og kommes i. Koges med 5-10 min. Retten smages til med salt og peber. Drysses med hakket persille. |
|
Opskriften er vist 121531 gange,
og udskrevet 7797 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (79 stemmer) |
|
Kommentarer Eik - 2017-12-09 18:03:59 Ny livret. Super hurtig at lave 5 herfra. Hjælp mig - 2015-01-07 17:01:54 Er den rå når man putter den i ?? Vips - 2008-08-28 19:21:10 Genial ret, især til børnene :D Nem velsmagende ret Linda - 2007-06-26 18:47:57 Det er en nem og velsmagende gryde, der blev spist til maverne bulnede :-) Eva - 2005-01-01 01:01:01 en god måde at bruge en rest af hambúrgerryg på. linda - 2005-01-01 01:01:01 det smager godt med lidt selleri i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne