Hamburgerryg med grønt

Hamburgerryg med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Hamburgerryg
 vand eller halvt vin og vand
 sukker
2 laurbærblade
 
1 bdt.porrer
250 g.gulerødder
 
4 spsk.olivenolie
2 tsk.grovkornet dijonsennep
1 spsk.lys vineddike
 salt
 peber
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Kog en hamburgerryg ved svag varme i en halv times tid. Brug vand eller halvt vin og vand tilsat sukker og et par laurbærblade. Lad hamburgerryggen køle af i suppen.

Skær et bundt porrer og 250 g gulerødder i skiver eller stænger og damp dem møre. Lad dem dryppe af og læg dem på et fad.

Pisk 4 spsk olivenolie sammen med 2 tsk grovkornet dijonsennep og 1 spsk lys vineddike. Smag til med salt og peber. Fordel et bundt dild over grøntsagerne og hæld dressingen over.

Skær hamburgerryggen i skiver og servér til grøntsagerne sammen med nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 34425 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-11 23:45:34
En hamburgerryg skal koge i mindst en time og derefter hvile i vandet i mindst en time for at blive ordentligt mør! ....og køb helst en hamburgerryg ved slagteren, så er den nemlig ikke pumpet op med vand! Den er dyrere, men smager også meget bedre.