Hamburgerryg med rodfrugtgratin
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom vand i en gryde. Kom sukker, laurbærblad og allehånde i og lad det koge op. Læg en hamburgerryg i gryden og lad den simre 35 minutter. Pas på den ikke koger for voldsomt. Lad den derefter svale af i suppen.
Krydderblanding: Bland finthakket løg, reven emmentaler, timian og estragon. Skær kartofler, gulerødder og pastinak eller persillerod i tynde skiver. Læg rodfrugterne lag på lag med krydderblandingen i et smurt, ovnfast fad. Drys salt og peber mellem lagene. Hæld piskefløde over og drys lidt ekstra ost på toppen. Bag ved 225 grader C alm. ovn i en halv time. Server hamburgerryggen i tynde skiver med rodfrugtgratinen og en god dijonsennep. |
|
Opskriften er vist 88190 gange,
og udskrevet 3063 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne