Honning-glaseret svinekam med svesker, æbler og rødkål
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Stik/skær (fra endestykket af stegen) med en spids smal kniv 2 lommer af ca. 2 cm bredde igennem stegen. Fyld den ene lomme med svesker ca. 50 g, og den anden med æblebåde ca. 50 g. Gnid kammen med salt og peber.
Forbrun stegen på en pande, først med fedtsiden nedad. Vend og brun resten af kammen. Læg stegen i en lille bradepande, tilsæt lidt vand og steg ved 160 grader i ca.75 min. Rør honning, sennep og citronskal sammen. Tag stegen ud og hæld evt. væske fra, hæld/smør honningmassen over stegen, drys med rasp. Fordel resten af sveskerne og æblerne skåret i både, drys lidt sukker på æblebådene. Sæt stegen i ovnen og steg videre ved 225 grader i ca. 10 min. indtil stegen er glaseret. Tag stegen ud og lad den hvile i 15 min. 2/3 del af stegen skæres i skiver. Det hele anrettes på fad med svesker og æbler fordelt omkring stegen |
|
Opskriften er vist 20788 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne