Honning-glaseret svinekam med svesker, æbler og rødkål

Honning-glaseret svinekam med svesker, æbler og rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk og ben
250 g.svesker uden sten
250 g.æbler
 Salt
 peber
 
 Glasering:
2 spsk.honning
½ spsk.dijonsennep
0.5 citron, reven skal heraf
1-2 spsk.rasp.
2 glasrødkål á 500 g
 
 
Opskrift:
Stik/skær (fra endestykket af stegen) med en spids smal kniv 2 lommer af ca. 2 cm bredde igennem stegen. Fyld den ene lomme med svesker ca. 50 g, og den anden med æblebåde ca. 50 g. Gnid kammen med salt og peber.

Forbrun stegen på en pande, først med fedtsiden nedad. Vend og brun resten af kammen. Læg stegen i en lille bradepande, tilsæt lidt vand og steg ved 160 grader i ca.75 min.

Rør honning, sennep og citronskal sammen. Tag stegen ud og hæld evt. væske fra, hæld/smør honningmassen over stegen, drys med rasp. Fordel resten af sveskerne og æblerne skåret i både, drys lidt sukker på æblebådene. Sæt stegen i ovnen og steg videre ved 225 grader i ca. 10 min. indtil stegen er glaseret. Tag stegen ud og lad den hvile i 15 min.

2/3 del af stegen skæres i skiver. Det hele anrettes på fad med svesker og æbler fordelt omkring stegen





karakterer:
Opskriften er vist 20687 gange,
og udskrevet 412 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu