Hamburgerryg med skorzonerrødder og stuvet grønlangkål
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Skorzonerrødderne skylles/skrabes og lægges i en blanding af citronsaft og vand (for at undgå oxydering). Rødderne skæres i stykker på 12-15 cm, og koges i let saltet vand i ca. 5 min. De skal stadig være faste og sprøde. Tages op og afkøles i koldt vand.
Rul skiver af hamburgerryg omkring rødderne. Anret rullerne på salatblade på et rundt fad. Gør plads til en skål til stuvningen. Tilberedning af grønlangkålen: Kog de rensede og ribbede kålblade i 8 min. Læg bladene til afdrypning. Hak bladene, evt. igennem en kødhakker. Varm fedtstoffet i en gryde over svag varme. Rør/pisk melet i og spæd med mælken. Gennemkog stuvningen i ca. 5 min. Tilsæt det hakkede grønkål og smag til med krydderier. Hæld grønlangkålen i skålen og server sammen med hamburgerryg-rullerne |
|
Opskriften er vist 31859 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne