Hamburgerryg med skorzonerrødder og stuvet grønlangkål

Hamburgerryg med skorzonerrødder og stuvet grønlangkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pk.á 80 g hamburgerryg i skiver
500 g.skorzonerrødder
3 spsk.citronsaft
 Salt
750 g.frisk grønkål eller 1 pk. frossen hakket grønkål
15 g.smør
30 g.hvedemel
3-4 dl.sødmælk
 Salt
 Muskatnød, friskrevet
 Evt. lidt sukker
 
 Pynt:
¼ salathoved
 
 
Opskrift:
Skorzonerrødderne skylles/skrabes og lægges i en blanding af citronsaft og vand (for at undgå oxydering). Rødderne skæres i stykker på 12-15 cm, og koges i let saltet vand i ca. 5 min. De skal stadig være faste og sprøde. Tages op og afkøles i koldt vand.

Rul skiver af hamburgerryg omkring rødderne. Anret rullerne på salatblade på et rundt fad. Gør plads til en skål til stuvningen.

Tilberedning af grønlangkålen: Kog de rensede og ribbede kålblade i 8 min. Læg bladene til afdrypning. Hak bladene, evt. igennem en kødhakker. Varm fedtstoffet i en gryde over svag varme. Rør/pisk melet i og spæd med mælken. Gennemkog stuvningen i ca. 5 min. Tilsæt det hakkede grønkål og smag til med krydderier.

Hæld grønlangkålen i skålen og server sammen med hamburgerryg-rullerne





karakterer:
Opskriften er vist 31923 gange,
og udskrevet 515 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu