Glaseret hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Læg hamburgerryggen i en gryde. Hæld vand over så det lige dækker.
Tilsæt laurbær, peberkorn og enebær. Bring gryden i kog.
Dæmp varmen, læg låg på. Kog hamburgerryggen i ca. 30 min. Fjern plastskindet efter kogning.
Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på ovnristen over bradepanden. Smør den med 1-2 spsk. sennep. Drys 2-3 spsk. farin over. Drys derefter med 1-2 spsk. raps. Sæt kødet midt i ovnen ved 250º i ca. 10 min. til overfladen er gylden, sprød og boblende. Lad den hvile i ca. 10 min. i ovnen inden den skæres ud. |
|
Opskriften er vist 30643 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne