Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hamburgerryg
2 laurbærblade
5 Peberkorn, sorte
5 hele enebær
 Vand så det dækker
1-2 spsk.sennep
2-3 spsk.mørk farin
2 spsk.rasp
 
Opskrift:
Læg hamburgerryggen i en gryde. Hæld vand over så det lige dækker. Tilsæt laurbær, peberkorn og enebær. Bring gryden i kog. Dæmp varmen, læg låg på. Kog hamburgerryggen i ca. 30 min. Fjern plastskindet efter kogning.

Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på ovnristen over bradepanden. Smør den med 1-2 spsk. sennep. Drys 2-3 spsk. farin over. Drys derefter med 1-2 spsk. raps. Sæt kødet midt i ovnen ved 250º i ca. 10 min. til overfladen er gylden, sprød og boblende. Lad den hvile i ca. 10 min. i ovnen inden den skæres ud.





karakterer:
Opskriften er vist 30643 gange,
og udskrevet 667 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu