Glaseret hamburgerryg i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand i ca 45 minutter, eller 30 minutter og trækker så 30 minutter i vandet.
Skindet tages af hamburgerryggen. Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg. Derefter ind i en meget varm alm. ovn gerne under grill indtil den er godt glaseret ca. 10 minutter. Server bla. brune kartofler og grønlangkål til. |
|
Opskriften er vist 938539 gange,
og udskrevet 13689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (147 stemmer) |
|
Kommentarer preben clausen - 2017-12-30 15:06:18 nu er det jo svært at veje noget under 100 gram hvis man ikke har en brevvægt Inger - 2017-12-07 12:30:18 Hvad gør jeg anderledes hvis jeg bruger røget hamburgerryg? Rikke - 2017-12-04 21:59:40 Kan man ikke nøjes med den brun farin og Dijon uden rasp? Per - 2017-01-29 13:33:13 Nej Anette du kan sagtens servere flødekartofler til, måske med rød chili og lidt paprika, eller du kan servere den glaserede hamburgerryg med små ovnbagte kartofler, de små nemme der ikke skal skrælles, og dertil champignonsauce. Anette - 2016-12-22 19:25:30 Min kæreste siger den SKAL serveres med brune kartofler, er det rigtigt? John - 2015-09-28 11:56:49 Kom en pilsner i kogevandet, sammen med et par laurbærblade, nelliker og peberkorn. :-) Nadia - 2014-12-31 14:17:47 God ide med at ridse tern i skindet, det vil jeg prøve! Og så vil jeg huske og duppe hamburryggen tør inden jeg glasere den, men rigtig godt tip med at ridse i skindet, det var jeg Ikk selv kommet på.. jeg tror Du sagtens kan bruge den hamburryg du har kogt igår. anonym - 2014-04-11 10:21:51 Den bliver pæn når man tørrer den rent ,og smøre sennep på og drysser med brun farin ,og så flydende honning over ..Mums anonym - 2014-01-21 15:54:54 kan man bruge en hamburryg man kogte igår? anonym - 2013-10-11 16:41:26 Og jeg tager ikke skindet af. men snitter et lækkert ternet mønster. Så hænger glaseringen bedre ved og det ser SÅ lækkert ud. Christian - 2011-10-26 14:55:02 Jeg fordeler altid glaseringen jævnt på overfladen samt siderne. Det giver et pænere resultat syntes jeg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne