Fyldte bagekartofler

Fyldte bagekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bagekartofier a 250-300g
 olie til pensling
2 tsk.smør eller margarine
1 lillegrøn peber
1 lilleløg
100 g.friske champignoner
4-5 skiverhamburgerryg (100g)
1 ¼ dl.reven ost (80g) +
2 spsk.reven parmesanost
¼ dl.letmælk
1-1¼ tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
 
Opskrift:
Varm ovnen til 200 grader C.

Skrub kartoflerne rene og tør dem. Stik huller i skallen med en gaffel, pensl skallen let med olie og læg kartoflerne på en rist. Bag dem i ovnen, til de er møre, Ca. 1 ½ time.

Lav fyldet imens:
Skær peber- frugten i tern og hak løget. Smelt fedtstoffet i en teflongryde og steg løg og peberfrugt blanke på svag varme, ca. 5 min.

Rens og skær svampene i skiver. Skær hamburgerryggen i tern. Rør svampe og kød i og lad det simre, til svampene er møre, ca. 5 min. Stil til side. Riv osten og varm mælken.

Tag kartoflerne ud og dæmp ovntemperaturen til 175 grader C. Skær et låg af kartoflerne og grav indmaden ud med en ske. Pas på, at skallen ikke går i stykker. Mos kartoffelindmaden i en skål og til sæt halvdelen af osten, mælken og løgblandingen. Smag til med salt og friskkværnet peber.

kartoffelskallerne med blandingen. Stil kartoflerne på en plade eller i et ovnfast fad og drys resten af osten over. Bag dem ca. 30 min.

Servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 49423 gange,
og udskrevet 1058 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-01 18:36:34
De er rigtig gode. Tror nu, at jeg vil skifte den revne ost ud med feta næste gang for at få lidt mere kraftig smag.

  -   2012-08-01 17:03:30
Det lyder rigtig godt - jeg fik lyst til at omgøre min plan for aftensmaden i aften!

  -   2008-03-23 13:06:45
tak for en god inspirerende opskrift.

  -   2007-01-26 17:44:55
evt. rester af fyld kan lægges som toppe på bagepapor ved siden af, bliver også rigtig godt..

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager også rigtig godt med bacon i

  -   2005-01-01 01:01:01
Da jeg lavede dem var der langt fra plads til alt fyldet oven i kartoffelskalderne. Øv.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super kartofler. Prøv evt. at udelade hamburgerryggen - så kan kartoflerne også bruges som tilbehør til kød.

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift kan varmt anbefales.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det lyder rigtig godt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder utrolig lækkert, det vil jeg prøve at lave én af dagene.