Maskeret hamburgerryg

Maskeret hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Maskeret hamburgerryg, billede 4 Maskeret hamburgerryg, billede 1 Maskeret hamburgerryg, billede 2 Maskeret hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hamburgerryg, rå
200 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
Salvie, frisk
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Læg hamburgerryggen i kogende vand. Kog den i 30 min., men vandet må kun lige skælve.

Skær hamburgerryggen i ca. 1 cm tykke ”snydeskiver”, dvs. således, at den stadig hænger sammen i bunden (som en bog) Skær emmentaleren i skiver og anbring osteskiver, drysset med friskkværnet peber, og salvieblade mellem kødskiverne.

Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad. Smør et tyndt lag smør på overfladen og drys en blanding af rasp og reven ost (gerne parmesan) på. Gratinér ved 250 grader C. alm. ovn, til det får en gylden farve - ca. 7 min.

Kogte grøntsager, f.eks. broccoli eller ærter og gulerødder vil være godt tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 69431 gange,
og udskrevet 1513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8587 (2044 kcal)
KJ pr. Pers. 2146 (511 kcal)
Vægt ialt 1063 gram
Vægt pr. Pers. 265 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 807 KJ (192 kcal)
Protein 20.0 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-12 21:10:28
Man kan skifte osten ud med annasskiver. Det giver en dejlig friskhed.

  -   2012-08-20 00:29:46
det lyder bare så godt. Det laver jrg snarest

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god ret. Nem at lave. Men vi synes at hamburgerryggen skal koge lidt længere ca. 1 time pr. kg altså 45-50 minutter for 800 g.