Maskeret hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg hamburgerryggen i kogende vand. Kog den i 30 min., men vandet må kun lige skælve.
Skær hamburgerryggen i ca. 1 cm tykke ”snydeskiver”, dvs. således, at den stadig hænger sammen i bunden (som en bog) Skær emmentaleren i skiver og anbring osteskiver, drysset med friskkværnet peber, og salvieblade mellem kødskiverne. Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad. Smør et tyndt lag smør på overfladen og drys en blanding af rasp og reven ost (gerne parmesan) på. Gratinér ved 250 grader C. alm. ovn, til det får en gylden farve - ca. 7 min. Kogte grøntsager, f.eks. broccoli eller ærter og gulerødder vil være godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 69546 gange,
og udskrevet 1513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Palle - 2013-07-12 21:10:28 Man kan skifte osten ud med annasskiver. Det giver en dejlig friskhed. bedste - 2012-08-20 00:29:46 det lyder bare så godt. Det laver jrg snarest Ida D. - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret. Nem at lave. Men vi synes at hamburgerryggen skal koge lidt længere ca. 1 time pr. kg altså 45-50 minutter for 800 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne