Hamburgerkoteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den rå hamburgerryg skæres i ca. ½ - 1 cm tykke skiver.
Svitses i smør ca. 30 sek. på hver side.
Læg skiverne taglagt i et ovnfast fad.
Sauce: Skalotteløgene finhakkes og gyldnes i det overskydende smør i panden. Rør sennep og mel sammen og rør dette sammen med løgene. Tilsæt vinen under omrøring og kog godt igennem. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over koteletterne. Dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved max. 200 grader C. alm. ovn. Vælg det tilbehør, man bedst kan li’, men kartofler - enten kogte eller stegte - vil passe fint. Eller kogte grøntsager. |
|
Opskriften er vist 57646 gange,
og udskrevet 1392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne