Hamburgerryg med ananas og chili
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Porresnitterne koger få min. Drypper af med 1 spsk. margarine.
Ananasskiverne halveres, drypper af og lægges skiftevis med hamburgskiverne i et ildfast fad med porresnitterne ind imellem. Creme fraiche blandes med kaffefløden og chilisovs. Smages godt til med salt og peber og hældes over kødet. Fadet er nu klar til at sætte ind midt i ovnen 15 min. ved 225°. Salat, brød eller ris gives til. |
|
Opskriften er vist 30050 gange,
og udskrevet 1234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer mie - 2008-05-24 15:40:21 skal det kun have 15 min ialt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne