Hamburgerryg med appelsin

Hamburgerryg med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 hamburgerryg
 appelsin
 timian
 smeltet smør
 
Opskrift:
Et stykke hamburgerryg skæres i "kotelet-tykke" skiver. kødet skal ikke skæres helt igennem, men stadig forblive i et helt stykke. Imellem hver skive kød, lægges en skive appelsin med skal. Kødet lægges i et ovnfast fad. Timian drysses over, og der hældes smeltet smør (efter behag) over kødet. Steger ca. 45 min. - 1 time ved 200 grader.

Serveres med grøntsager, flutes - og evt. kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 19994 gange,
og udskrevet 570 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-11 14:03:44
Mums, den lyder god. Den skal jeg helt sikkert prøve i morgen.