Hamburgerryg med appelsin
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Et stykke hamburgerryg skæres i "kotelet-tykke" skiver.
kødet skal ikke skæres helt igennem, men stadig forblive i et helt stykke.
Imellem hver skive kød, lægges en skive appelsin med skal.
Kødet lægges i et ovnfast fad.
Timian drysses over, og der hældes smeltet smør (efter behag) over kødet.
Steger ca. 45 min. - 1 time ved 200 grader.
Serveres med grøntsager, flutes - og evt. kartofler. |
|
Opskriften er vist 19994 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Missy - 2008-11-11 14:03:44 Mums, den lyder god. Den skal jeg helt sikkert prøve i morgen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne