Hamburgerryg med gulerodscreme
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødder og porre skæres i mindre stykker og koges ca. 10 min i bouillon.
Mixes sammen i en foodprocessor eller blendes og varmes op igen.
Majsstivelsen udrøres i syrnet fløde og røres i.
Saucen koges igennem og smages til med sennep, salt og peber.
Servér med pasta og dampet spinat samt flûtes. |
|
Opskriften er vist 23720 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lene B - 2010-05-14 18:51:01 meget, meget lækker sauce. Også god med kartofler og div. grønsager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne