Sommerfad med hamburgerryg

Sommerfad med hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Sommerfad med hamburgerryg, billede 4 Sommerfad med hamburgerryg, billede 1 Sommerfad med hamburgerryg, billede 2 Sommerfad med hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
400 gram Hamburgerryg. kogt
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
  Dressing:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Sherryvineddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Blomkålen deles i små buketter, stokken skæres i terninger. Koges i letsaltet vand 4-5 min. afdryppes og afkøles i en sigte.

Hamburgerryg skæres i 4 cm lange tynde strimler. Radiserne skæres i skiver. Agurken skæres i terninger. Blomkål, hamburgerryg, radiser, agurker og oliven blandes i en skål.

Marinaden piskes sammen og hældes over.

Servér med flûte.





karakterer:
Opskriften er vist 50405 gange,
og udskrevet 477 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4139 (985 kcal)
KJ pr. Pers. 1034 (246 kcal)
Vægt ialt 1361 gram
Vægt pr. Pers. 340 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu