Grillstegte spareribs

Grillstegte spareribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.spareribs
2 spsk.tomatpuré
2 spsk.hoisin sauce
2 spsk.chilisauce
60 ml.honning
2 spsk.sesamfrø, ristede
60 ml.citronsaft
Opskrift:
Skær sværen fra spareribsene.
Fjern overflødigt fedt.
Bland tomatpuré, hoisin- og chili sauce, citronsaft og honning. Anbring spareribsene i et stort, dybt fad og hæld marinaden over. Dæk fadet med plasticfolie og stil det i køleskab i 2 timer eller natten over.
Vend kødet af og til.

Lad kødet dryppe af og gem marinaden.
Læg spareribsene på let smurt grill eller grillbakke. Steg ved middelvarme i 20 minutter eller til de er møre.
Vend dem af og til.

Opvarm den resterende marinade i en lille gryde.
Den må ikke koge.
Hæld den over spareribsene, lige før de serveres. Drys de ristede sesamfrø over.





karakterer:
Opskriften er vist 19157 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.