Grillstegte spareribs
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Indsendt : |
|
|
Skær sværen fra spareribsene.
Fjern overflødigt fedt. Bland tomatpuré, hoisin- og chili sauce, citronsaft og honning. Anbring spareribsene i et stort, dybt fad og hæld marinaden over. Dæk fadet med plasticfolie og stil det i køleskab i 2 timer eller natten over. Vend kødet af og til. Lad kødet dryppe af og gem marinaden. Læg spareribsene på let smurt grill eller grillbakke. Steg ved middelvarme i 20 minutter eller til de er møre. Vend dem af og til. Opvarm den resterende marinade i en lille gryde. Den må ikke koge. Hæld den over spareribsene, lige før de serveres. Drys de ristede sesamfrø over. |
|
Opskriften er vist 19157 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne