Marinerede grillstegte bovsteaks
Hovedingrediens : Svinekød - Bovsteak Indsendt : Red : |
|
|
Bland marinaden i en gryde og kog den under omrøring 8-10 minutter. Hæld den i en skål og afkøl den helt. Læg kødet i og marinér det mindst 30 minutter i køleskab. Vend kødet én gang.
Skær de pillede kartofler i skiver og bland dem med majsen. Hvis majsen er meget grov, gives den først et opkog i letsaltet vand og afkøles. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Bland kartofler og majs i og lad salaten trække, mens kødet grilles. Pynt salaten med tomater lige før servering. Grillen er først klar, når kullene er grå og alle flammer er væk. Skrab overskydende marinade af bovsteaksene. Læg dem på grillen og giv dem 7-8 minutter på hver side, ca. 15 minutter i alt. |
|
Opskriften er vist 18759 gange,
og udskrevet 374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne