Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Klip 3 spsk purløg og frik basilikum. Rør marinaden sammen.
Skær hamburgerryggen i pålægstynde skiver, læg skiverne taglagt i et fad med marianden imellem. Tryk kødet let sammen, dæk fadet og sæt det i køleskab i ca. 1 time. Pisk majsstivelsen ud i fløden og hæld den på en pande. Bring fløden i kog under omrøring, kog kødskiverne heri i ca. 2 minutter. Læg dem efterhånden på et varmt fad. Smag purløgscremen til og hæld den over kødet. Dampede sukkerærter og gulerødder samt kogte kartofler serveres til. |
|
Opskriften er vist 12334 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette Madsen - 2022-09-10 17:24:45 Kim - det må være resten af marinaden og dét, du har tilbage på panden, der blandes til purløgscreme.. Sådan har vi ihvertfald gjort hér, og det er MEGA lækkert :-) Kim - 2010-12-28 13:31:34 vor kom purløgscremen fra ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne