Perlehønebryst med pinjekerner
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : |
|
|
Perlehønebrysterne krydres med salt og peber og brunes for svag varme i det let gyldne smør. Når alle stykkerne er brune, lægges de tilbage i gryden og pinjekernerne drysses i. Vinen hældes over. Snit tomaterne i tynde strimler og kom dem i sammen med fløden. Når brysterne er kommet i kog, lægges låg på og retten simrer for sagte blus i 40 min. Sluk og lad dem stå og trække i 10 minutter.
Bring vand i kog med olie og salt og kog pastaen efter anvisning på pakken. Tag kødet op og vend den nykogte, afdryppede pasta i sovsen. Fordel den på varme tallerkner, anret et perlehønebryst på hver og garner med de friske østershatte og pynt med en lille kvist frisk persille. |
|
Opskriften er vist 15657 gange,
og udskrevet 729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2015-04-10 20:34:00 Nem at lave og smager fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne