Perlehønebryst med pinjekerner

Perlehønebryst med pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 perlehønebryster a 150 g
 salt
 peber
25 g.smør
2 spsk.pinjekerner
2 dl.hvidvin
6 soltørrede tomater
 dl.piskefløde
100 g.østershatte
200 g.frisk båndpasta
 vand
 olie
 friske persille kviste
 
 
Opskrift:
Perlehønebrysterne krydres med salt og peber og brunes for svag varme i det let gyldne smør. Når alle stykkerne er brune, lægges de tilbage i gryden og pinjekernerne drysses i. Vinen hældes over. Snit tomaterne i tynde strimler og kom dem i sammen med fløden. Når brysterne er kommet i kog, lægges låg på og retten simrer for sagte blus i 40 min. Sluk og lad dem stå og trække i 10 minutter.

Bring vand i kog med olie og salt og kog pastaen efter anvisning på pakken. Tag kødet op og vend den nykogte, afdryppede pasta i sovsen. Fordel den på varme tallerkner, anret et perlehønebryst på hver og garner med de friske østershatte og pynt med en lille kvist frisk persille.





karakterer:
Opskriften er vist 15657 gange,
og udskrevet 729 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-04-10 20:34:00
Nem at lave og smager fantastisk.