Chilikoteletter

Chilikoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Chilikoteletter, billede 4 Chilikoteletter, billede 1 Chilikoteletter, billede 2 Chilikoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
1 tsk. Chili mild, stødt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Koteletterne drysses med sød chili og salt. Brunes på panden i halvdelen af margarinen ca. 1 min. på hver side.

Porrerne skæres i skiver, tomaterne i kvarte. Porrerne svitses ca. 5 min. i resten af margarinen. Tomaterne tilsættes og varmes igennem. Smages til med salt.

Grøntsagerne lægges i bunden af et ildfast fad, koteletterne kommes over.

Stilles i ovnen ca. 10 min. ved 200°.

Serveres med ris og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 29354 gange,
og udskrevet 852 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6063 (1443 kcal)
KJ pr. Pers. 1515 (360 kcal)
Vægt ialt 1476 gram
Vægt pr. Pers. 369 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 410 KJ (97 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-26 09:56:05
Tror der menes tørret chili. Vil pynte retten med en frisk sød chili.

  -   2011-06-19 19:44:51
Vil give PawN ret i, at lidt mere chili ikke ville skade. Det er en god nok ret, smager fint - men synes ikke, at det er meget spændende. Man kan lave fadkoteletter på mange andre mere interessante måder, hvis det står til mig.

  -   2010-11-18 16:25:56
God ret. Efter mit temperement, kan den nu godt tåle en til to stærke chili, istedet for den ene søde, men det er jo en smagssag. Den bliver ekstra god, hvis man skærer en bakke champignons i skiver, og svitser sammen med porerne.