Stegt nakkekotelet med ratatouille og oliven
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter.
Krydr med salt og peber.
Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.
Varm olivenolie i en sauterpande og rist alle grøntsagerne.
Tilsæt snittet tomater og ½ kop vand.
Lad det simre 10 minutter.
Tilsæt oliven og fint snittet timian.
Krydr med salt og peber og server til kødet.
|
|
Opskriften er vist 10808 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne