Nakkekotelet i kål

Nakkekotelet i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter à 200 gr.
2 storeløg
600 g.kartofler
1 Savoykål
3 dl.sky
 en smule hel peber
 laurbærblade i gaze
 timian
 
Opskrift:
Savojkålen flækkes og blancheres i kogende vand med salt, herefter afdryppes det.
Løg skåret i skiver sauteres af i smør uden at det får farve.

Nakkekoteletterne brunes kraftigt af på en næsten tør pande. I en braiser gryde/pande som er smurt, lægges først et lag kål, derpå løg og skrællede kartofler, så koteletterne, krydderpose, derefter løg, kartofler og kål. Retten krydres med salt, peber og en anelse timian. Svinesky til, og retter braiseres i ovnen under tætsluttet låg.

Kan serveres med grov sennep og mørkt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12327 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-23 07:29:33
Ja det ville være rart med tid........øv kunne godt tænke mig den ;o)

  -   2007-10-21 18:42:13
hvor lang tid skal de ha?????