Nakkekotelet på spyd
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen og lad den trække mindst 1 time.
Den ene halvdel af saucen skal bruges under grillstegningen og den anden halvdel som dip-sauce til det tilberedte kød. Tilbered salaten i god tid. Den bliver bedst, hvis den får lov til at trække mindst en time i køleskab, inden den serveres. Kog risene efter anvisning på emballagen. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber. Bland den med risene mens de endnu er varme, og lad dem afkøle. Giv rosinerne et kort opkog i vand og lad dem derefter dryppe godt af. Bland rosiner, tomater, peberfrugter og oliven med risene. Stil rissalaten i køleskab indtil servering. Dup kødet tørt. Skær det i 2½ cm tykke stave på langs. Sæt kødstavene på spyd, pensl dem med olie og grill dem ca. 8 minutter på hver side. Pensl med BBQ-sauce de sidste par minutter. |
|
Opskriften er vist 10129 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne