Nakkekotelet på spyd

Nakkekotelet på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
 olie til pensling
 små træspyd
 
 BBQ-sauce:
1 dl.olivenolie
½ dl.æblecidereddike
½ dl.Worcestershire sauce
1 dl.chili tomatsauce
2 tsk.løgpulver
3 spsk.brun farin
2 fedhakket hvidløg
 salt
 peber
 
 Rissalat:
4 dl.ris
2 dl.rosiner
3 tomater uden kerner, skåret i tern
1 gul peberfrugt i store tern
1 grøn peberfrugt i store tern
100 g.sorte oliven uden sten
 
 Dressing:
4 spsk.olivenolie
4 spsk.limesaft
2 spsk.fint hakket persille
1 fint hakket løg
2 fedhakket hvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen og lad den trække mindst 1 time.

Den ene halvdel af saucen skal bruges under grillstegningen og den anden halvdel som dip-sauce til det tilberedte kød.

Tilbered salaten i god tid. Den bliver bedst, hvis den får lov til at trække mindst en time i køleskab, inden den serveres.

Kog risene efter anvisning på emballagen. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber. Bland den med risene mens de endnu er varme, og lad dem afkøle.

Giv rosinerne et kort opkog i vand og lad dem derefter dryppe godt af. Bland rosiner, tomater, peberfrugter og oliven med risene. Stil rissalaten i køleskab indtil servering.

Dup kødet tørt. Skær det i 2½ cm tykke stave på langs. Sæt kødstavene på spyd, pensl dem med olie og grill dem ca. 8 minutter på hver side. Pensl med BBQ-sauce de sidste par minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 10129 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (49 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu