Koteletter i fad med pikantost
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon steges på varm pande.
Nakkekoteletterne brunes en anelse i fedtstoffet fra baconen og tages af og lægges i et ovnfast fad. Champignonerne renses og skæres i skiver og tilsættes i det resterende fedtstof. Når disse er brunet tilsættes fløde og det "koger" en anelse op. Pikant osten(hele pakken) tilsættes sammen med chili, salt, peber, og paprika efter hvor stærk man vil have det. Saucen tages af og hældes over koteletterne - det sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter og pyntes med den stegte bacon. Retten kan serveres med ris eller hasselbagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 192843 gange,
og udskrevet 7130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (90 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte F. - 2023-05-10 18:18:20 En af mine yndlingsretter, dog synes jeg at mængden af sovs er lige i underkanten. Jeg tilføjede 2,5 dl ekstra mælk til sovsen, men kunne sagtens have tilføjet det dobbelte. Det kneb med at der var sovs nok til os alle 4. anonym - 2014-01-23 10:30:15 kan man bruge noget andet i stedet for osten Caramba - 2013-02-26 16:08:01 Den var da et hit, jeg lavede en god rissalat til.Mums anny - 2012-09-05 12:17:07 sovsen skiller og ser ulækker ud Tina - 2009-09-14 16:52:04 Lækkert! Jeg bruger alm koteletter. anonym - 2009-01-30 10:59:18 Rigtig god ret bruger mager creme fraice istedet for fløde,og masser af grøntsage, bønner og ærter passer godt til Morten B - 2008-11-24 18:32:27 total iorden.. :-) den bliver anbefalet til andre med garanti.... super godt spise Mette - 2008-09-26 12:12:52 Rigtig lækker.. men det er en god ide at lave noget lækker salat til, for at lette retten lidt. Den er tung men LÆKKER!! conny - 2008-03-12 12:41:41 man kunne evt servere bønner til ristet på panden Pia - 2007-08-03 17:02:30 UUUHHMM den er god, den kan også laves med sødmælk i stedet for fløde, så er den ikke så fed, sovsen blir dog lidt tynd men stadig rigtig lækker. ... - 2007-04-07 10:39:31 Den ret smager for lækkert... Lavede den her for leden, men der blev råbt om grøntsager, hvilke kan man bruge til denne ret?!?! Bare så man ikk ska høre på det brok igen... :-) Men det er en KANON lækker ret..! smager skønt... Mumn anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er en kvart liter, altser 2.5 dl fløde. Per - 2005-01-01 01:01:01 Det må være dl, brugte gotdt nok selv 2-3 dl. ditter - 2005-01-01 01:01:01 Hvad menes der med l 1/4 fløde ? Er det en liter og en kvart eller hvad ? Maj - 2005-01-01 01:01:01 Helt topp monse - 2005-01-01 01:01:01 skøn ret Mia - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert, når man normalt holder af pikantost. Dejlig anderledes måde at lave koteletter i fad. Mille - 2005-01-01 01:01:01 mumse, nem og lækker ret! sreninga - 2005-01-01 01:01:01 henrivende Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Den er lidt vammelsød Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Må absolut prøves igen!!! Mona - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne