Nakkekoteletter med hasselback-kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Krydr agurkerne med salt og lad dem stå og trække i 15 minutter. Vrid dem helt fri for vand i et viskestykke og bland den i kvarken sammen med olie og peber.
Skræl kartoflerne og snit dem i skiver, men skær ikke igennem i bunden- kartoflen skal stadig hænge sammen. Pensl dem let med olie og drys dem med lidt groft salt. Bag dem i et ovnfast fad på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 1 time. Krydr koteletterne på begge sider og brun dem i smørret. Læg de hele peberfrugter på panden imellem koteletterne og lad dem stege med i 5 minutter på hver side, efter koteletterne er brunet. Server retten ledsaget af agurkerne i dressing. |
|
Opskriften er vist 18850 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne