Nakkekoteletter med hasselback-kartofler

Nakkekoteletter med hasselback-kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
 salt
 peber
75 g.smør
4 lysegrønne tyrkiske peberfrugter
8 kartofler
1 spsk.olie
 
 Agurk i dressing:
1 groft reven grøn agurk
 salt
 peber
200 g.kvark
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Krydr agurkerne med salt og lad dem stå og trække i 15 minutter. Vrid dem helt fri for vand i et viskestykke og bland den i kvarken sammen med olie og peber.

Skræl kartoflerne og snit dem i skiver, men skær ikke igennem i bunden- kartoflen skal stadig hænge sammen. Pensl dem let med olie og drys dem med lidt groft salt. Bag dem i et ovnfast fad på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 1 time.

Krydr koteletterne på begge sider og brun dem i smørret. Læg de hele peberfrugter på panden imellem koteletterne og lad dem stege med i 5 minutter på hver side, efter koteletterne er brunet. Server retten ledsaget af agurkerne i dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 18850 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu