Nakkekoteletter i tomat-olivensauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes i olie og tages op. Løget hakkes og svitses. Hvidløg og tomater tilsættes. Majsstivelse udrøres i lidt vand og tilsættes. Kød, finthakkede champignon og vin tilsættes. Kartofler i små terninger tilsættes. Oliven tilsættes. Snurrer sammen ca. 10 min. Smages til med salt og peber.
Serveres med madbrød og salat. |
|
Opskriften er vist 12467 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2008-05-26 18:59:29 Er det sorte eller grønne oliven jeg skal bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne