Antonius nakkekoteletter med krydderurter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Drys først salt og pebe på koteletterne, når de er stegte. Tryk koteletterne helt tørre, og steg dem i 10-15 g smør ved jævn varme et par min På hver side. Drys salt og peber på, læg dem på varme tallernkener, og hæld stegeskyen over.
Tilbehør: Årstidens grøntsager og et godt brød |
|
Opskriften er vist 28819 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Frejamus - 2011-11-26 19:29:02 Dårlig beskrivelse af tilberedningen - hvad skal man gøre med bouillon, persille, skalotteløg og hvidløg??? natascha - 2005-01-01 01:01:01 den lyder spændende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne