Antonius nakkekoteletter med krydderurter

Antonius nakkekoteletter med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 nakkekoteletter a 180 g
50 g.smør
2 spsk.bouillon (evt. 3)
2 spsk.hakket persille (evt. 3)
1 spsk.hakket skalotteløg
 Lidt knust hvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Drys først salt og pebe på koteletterne, når de er stegte. Tryk koteletterne helt tørre, og steg dem i 10-15 g smør ved jævn varme et par min På hver side. Drys salt og peber på, læg dem på varme tallernkener, og hæld stegeskyen over.

Tilbehør:
Årstidens grøntsager og et godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 28819 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-26 19:29:02
Dårlig beskrivelse af tilberedningen - hvad skal man gøre med bouillon, persille, skalotteløg og hvidløg???

  -   2005-01-01 01:01:01
den lyder spændende