Marineret nakkekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Marinaden røres godt sammen og skiver af nakkekammen lægges i marinaden. Lad dem stå og trække i et par timer, inden de lægges på grillen, først på mellemvarme, derefter flyttes risten 1-2 hak op, så varmen bliver lidt svagere.
Serveres med pastasalat. |
|
Opskriften er vist 22597 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne