Spareribs med jordnøddesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Indsendt : Red : |
|
|
Halver spareribsene og læg dem i et dybt fad med hvidløg, fiskesauce, brun farin og chili.
Bland det hele godt og stil på køl i 2-3 timer.
Jordnøddesauce: Hak jordnødderne fint i foodprocessoren/blenderen. Varm olien op og steg løget i 3-4 minutter. Tilsæt jordnødder og de resterende sauce-ingredienser og kog op. Skru ned for blusset og lad simre i 3-4 minutter, til saucen begynder at tykne. Steg spareribsene på barbecue eller under grill ved moderat varme, til der er pænt brune og gennemstegte. Server dem med jordnøddesauce og et drys hakker koriander |
|
Opskriften er vist 8536 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne