Nakkekoteletter i fad

Nakkekoteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
50 g.smør
2 spsk.olie
 salt
 peber
6 forårsløg
8 stilkeblegselleri
150 g.løse ris
1 l.vand
2 tomater
 
Opskrift:
Del forårsløgene i 4 stykker og skær blegselleri i stykker på 1 cm. Krydr koteletterne godt på begge sider og brun dem i ole og smør. Læg dem i et ovnfast fad og brun risene godt i det samme fedtstof. Drys lidt salt på. Når de er lysebrune kommes forårsløgene og selleri imellem og ristes med et øjeblik. Hæld vandet på og bland rundt, til det koger. Lad det koge svagt i 10 minutter. Hæld risblandingen over koteletterne og stil fadet på nederste rille ved 180 grader i 1 time. Pynt med tomatbåde og server retten straks.





karakterer:
Opskriften er vist 41585 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-23 16:26:46
Det lyder lækkert