Nakkekoteletter med chili, hvidløg, citrongræs og lime
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Skær skrællen af sellerien og skær den i grove stykker.
Pluk spinaten, skyl den grundigt i flere hold vand og slyng vandet af den.
Flæk chilien, skrab kernerne ud snit chilien i tynde strimler.
Hak 1½ fed hvidløg og fjern de yderste lag på citrongræssen og snit den i tynde ringe.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Gnid dem med ½ hvidløgsfed og drys dem med peber. Varm en wok, stegegryde eller pande godt op og hæld olie i. Smelt farinen i olie under omrøring - Brun koteletterne i karamellen et par menutter på hver side og tag dem op. Drys med salt og brun selleri i resten af karamellen og tilsæt så chili, hvidløg og citrongræs. Lad det svitse et par minutter før 3 dl vand tilsættes, Lad det så få et opkog. Læg koteletterne i wokken og læg låg på og skru ned for varmen og lad retten simre ca. 8 minutter til koteletterne er gennemstegte. Tag koteletterne op og vend spinaten i til den lige falder sammen. Smag til med limesaft, salt og peber, læg koteletterne tilbage i wokken og serér med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 14345 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne