Koteletter i champignonsauce

Koteletter i champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Koteletter i champignonsauce, billede 4 Koteletter i champignonsauce, billede 1 Koteletter i champignonsauce, billede 2 Koteletter i champignonsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter, tykke En tyk svinekotelet vejer ca 200 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
evt. Portvin, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Koteletterne gnides med hvidløg og vendes i krydret mel. Steges møre på pande med smør og lægges på et fad og holdes varm.

Champignon renses og skæres i skiver og svitses på panden. Smag til med salt, peber og citronsaft. Tilsæt piskefløde og kog saucen jærn under omrøring. Smag evt. til med portvin/sherry.
Saucen hældes rundt om koteletterne og pyntes med hakket persille.

Serveres med hvide kartofter og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 58432 gange,
og udskrevet 1193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9893 (2355 kcal)
KJ pr. Pers. 2473 (588 kcal)
Vægt ialt 1304 gram
Vægt pr. Pers. 326 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 758 KJ (180 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu