Koteletter i paprikasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne brunes på panden og lægges taglagt i et ildfast fad. Krydr med salt og peber.
Pil løget og skær det i tern. Klip bacon i strimler. Svits bacon, derefter løget på den måde rækker fedtstoffet. Tilsæt vand, tomatpure bouillonterning og fløde 9%. Lad sovsen koge igennem. Smag den til med salt, peber og paprika. Og hæld det over koteletterne. Dæk fadet med stanniol og stil fadet midt oven ved 200 grader C. alm. ovn i 15- 20 min. Spises med halve bagte kartofler eller løse ris og råkost salat. |
|
Opskriften er vist 77864 gange,
og udskrevet 3130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2008-02-22 22:20:08 Giv koteletterne dobbelt så lang tid i ovnen, så de bliver ordentligt møre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne