Koteletter med smag
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 54415 gange,
og udskrevet 1472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Dr. Jens - 2021-04-22 05:13:27 En fantastisk lækker ret, anden gang jeg laver den, og jeg kan love det bliver til flere. Bruger lidt mere sennep... BSP - 2013-12-27 19:49:23 Jeg har en bøn til redaktionen, så andre ikke kommer ud for det samme som jeg. Venligst skriv evt. sølvfolie og ikke KUN folie. Det brugte jeg og nu får jeg ikke engang smagt det, det er lige til at kyle ud :-( Heidi - 2012-12-12 19:47:26 Koteletterne bliver dejligt møre og smager herligt. Hvis man vil lave det hurtigt, så spring det første trin over med at stege på panden - i stedet rystes kartoflerne og koteletterne sammen i en stor frysepose tilsat flydende Becel, salt og peber. Indholdet fordeles derefter i et fad som vist på billedet - og fortsæt som opskriften beskriver. Man kan også tilsætte æblebåde :-) Claus - 2012-01-29 18:50:04 Jeg undres over at kartoflerne er helt rå, efter 70 minutter????????? anonym - 2009-08-03 13:37:55 Det er en kanon god opskrift, men jeg synes det smager bedst med dobbelt op på koteletterne og sovsen blive kogt op med lidt fløde sammen med lidt ekstra vand på panden og så derefter hældes henover kartoffelskiverne samt at drysse noget flormelis henover kartoflerne sammen med lidt peber. Det er forresten nemmere med de frosne kartoffelskiver... ck - 2008-05-19 17:52:05 Dejlig ret som er forfriskende nyt... dog lidt for lidt sovs, så lidt mere vand og gerne en lille fløde. så passer det. Grethe K - 2007-12-11 20:47:43 Hvor blev det hele dejligt mørt, selv kartoflerne blev møre, hvilket ikke altid er tilfældet med ovnbagte kartofler shc - 2005-01-01 01:01:01 Hurtig og lækker mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne