Koteletter med grov løgpuré
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Pil løgene og skær dem i små tern. Svits løgene klare i en gryde i halvdelen af smørret. Hæld vinen ved og lad det koge ind uden låg, til vinen er fordampet. Tilsæt sennep og mælk og lad det koge ind igen. Skær tomaterne i halve, pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i strimler. Pisk resten af smørret i løgene lige inden serveringen, tilsæt tomaterne og smag til med salt og peber.
Dup koteletterne tørre og brun dem l min. på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen og steg dem 4-5 min. på hver side. Server koteletterne sammen med løgene drysset med persille, bønner og groft brød. |
|
Opskriften er vist 10462 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne