Koteletter med hat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes på begge sider og krydres med salt og peber. De lægges i ovnfast fad. Hakket svinekød røres med resten - undtagen ost. Fordel på koteletterne og drys med ost. Stilles i forvarmet ovn 240º i 15-20 min.
Servér ærter, kartofler og bearnaisesauce til. |
|
Opskriften er vist 14853 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne