Grillstegte spareribs med sur-sød sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Indsendt : Red : |
|
|
Læg spareribsene i en stor gryde, dæk med vand og kog op.
Skru ned for blusset og lad simre i 20 minutter.
Tag gryden af blusset og lad spareribsene dryppe godt af. Opbevar kødet på køl, til det skal tilberedes på barbecue. Sur-sød sauce: Skær agurken igennem på den lange led og fjern kernerne, med en teske. Skær agurken i skiver. Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og sauter i 3 minutter. Kom alle de øvrige sauce-ingredienser undtagen agurkeskiverne i gryden og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre 1 minut. Tilsæt agurketern og kog videre yderligere 1 minut. Steg spareribsene over glødende kul på en havegrill eller under en ovngrill, til de er gyldne over det hele. Hæld saucen over kødet og server. |
|
Opskriften er vist 14867 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne