Koteletter med champignoner med ost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Fjern ben og fedt fra koteletterne. Brun dem i gyldent smør i en sauterpande, ca. 2 minutter på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.
Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 minutter. Tilsæt Herbes de Provence og piskefløde. Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber. Læg koteletterne på champignonsaucen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet. Serveres med Frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 13244 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne