Koteletter med chili og lynstegte grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne. Skær kartoflerne og squash i lange tændstiktynde strimler.
Pil løgene og skær dem i strimler.
Skær/klip tomaterne i tynde strimler.
Chilien renses for frø og snittes fint.
Varm olien i en stor pande. Kom løg på panden og svits det 1-2 minutter, kom kartoflerne på panden og vend dem ofte. Resten af grøntsagerne på panden ca. 6 minutter senere - rist dem under hyppig omrøgring i ca. 3 minutter. Smag til med salt & peber og evt cayenne og drys med timian lige før serveringen. Dup koteletterne tørre med køkenrulle. Kryder med peber, lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved god varme, brun koteletterne 1 minut på hver side, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side. Kryder med salt. Tips: Af grøntsager kan evt. bruges gulerødder, porre, peberfrugt og aubergine. |
|
Opskriften er vist 12138 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne