Koteletter med mangosalsa
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
4 store koteletter pensles med olie og krydres med KNORR Gillmix med Garlic Barbecue smag.
Koteletterne steges på grillen. Imens tilberedes en mangosalsa af 1-2 modne mangofrugter i skriver eller tern som vendes i KNORR Mix til Fransk Dressing.
|
|
Opskriften er vist 10778 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne