Svinekød med stegte blommer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Steg koteletterne gyldne i smør/margarinen i ca. 3 min. på hver side efter tykkelse.
Drys salt, peber, estragon på kødet, læg det i et fad og hold det varmt.
Flæk og udsten blommerne og rist dem i panden med forårsløgene. Kom evt. lidt ekstra smør/margarine ved, og rist det hele under omrøring i 4-5 min. Stænk balsamicoeddike over, rør om og smag til med salt og peber, før blommer og forårsløg hældes over koteletterne, der serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 11746 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne