Svinekoteletter lyonnaise

Svinekoteletter lyonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Svinekoteletter lyonnaise, billede 4 Svinekoteletter lyonnaise, billede 1 Svinekoteletter lyonnaise, billede 2 Svinekoteletter lyonnaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Løg, grofthakket 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Rødvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Koteletterne gives et slag med kødhammeren drysses med salt og peber. Brunes på begge sider og steges ved svag varme, til de er gennemstegte, men dog saftige.

Når koteletterne er knapt færdige, tilsættes de hakkede løg, rødvinseddike og bouillon.

Koteletterne steges færdige anrettes på et fad og skyen hældes over.

Serveres med brasede kartofler og en skål grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 33758 gange,
og udskrevet 540 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3809 (907 kcal)
KJ pr. Pers. 952 (226 kcal)
Vægt ialt 778 gram
Vægt pr. Pers. 194 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 489 KJ (116 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu