Svinekoteletter lyonnaise
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne gives et slag med kødhammeren drysses med salt og peber.
Brunes på begge sider og steges ved svag varme, til de er gennemstegte, men dog saftige.
Når koteletterne er knapt færdige, tilsættes de hakkede løg, rødvinseddike og bouillon. Koteletterne steges færdige anrettes på et fad og skyen hældes over. Serveres med brasede kartofler og en skål grøn salat. |
|
Opskriften er vist 33758 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne