Svinekotelet med karrykål

Svinekotelet med karrykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinekoteletter med ben
 smør, til stegning
 salt
 peber
 lidt tørret timian
 
0.25 hvidkålshoved
2 spsk.karry
 olivenolie
 salt
 peber
 
2 dl.Jasminris
 
Opskrift:
Snit hvidkålet fint. Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og brænd karryen af. Tilsæt kålen og skru ned for blusset. Steg under omrøring i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Steg svinekoteletterne i smør på en god pande, ca. 12-15 minutter i alt, afhængig af størrelse. Krydr med salt, peber og timian og lad dem hvile lidt inden de serveres.

Byd evt. mangochutney til.





karakterer:
Opskriften er vist 11274 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu