Svinekotelet med karrykål
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Snit hvidkålet fint. Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og brænd karryen af. Tilsæt kålen og skru ned for blusset. Steg under omrøring i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Steg svinekoteletterne i smør på en god pande, ca. 12-15 minutter i alt, afhængig af størrelse. Krydr med salt, peber og timian og lad dem hvile lidt inden de serveres. Byd evt. mangochutney til. |
|
Opskriften er vist 11274 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne